Stress Release

Behandlingsformerne med Stress-, Spinal- samt Organ Release er udarbejdet af Rikke Anderberg, der har bygget dem op omkring Kranio Sakral Terapi, Triggerpoint- samt bindevævsmassage og blandet det med sine egne teknikker, den kinesiske filosofi og brugen af en spirituel og næstekærlig tilgang, hvor intentionen er alfa og omega.

Behandlingerne bygger på en holistisk tankegang. Det hele menneske er i fokus - både fysisk og psykisk, og kroppen er foranderlig. Der tages udgangspunkt i den enkelte person.​​

Stress Release er en meget behagelig og afslappende behandling. Kroppen får gennem behandlingen en genopdagelse af, hvad det vil sige at være rolig og afslappet. Stress Release aflaster bl.a. spændinger omkring kranie, hjernehinder, nakke, skuldre og nyrer samt beroliger nervesystemet.

Jeg behandler med meget blide berøringer. Informationen om afslapning bliver ved stress release sendt fra kroppen til hjernen - modsatte vej af ved samtale (hos fx psykolog), hvor nogle oplever at kroppen kan have svært ved at give helt slip. Derfor kan behandlingen være et rigtig godt supplement til samtale-terapi.

Behandlingstid

Behandlingen varer 40-45 min og du ligger afslappet på en briks med dit almindelige tøj på samt et tæppe over dig. Behandlingen kan også sagtens bruges, selvom du ikke er ramt af stress - dejlig selvforkælelse.​

Vil du gerne have denne behandling? Så tøv ikke med at kontakte mig.

FØLG MED PÅ

MIN FACEBOOK​

Jeg opdaterer jævnligt min Facebook, så husk at syntes godt om for at blive holdt opdateret med eventuelle ledige tider.

Den Blide Behandling

CVR: 36781211