​Spinal Release

I behandlingen har jeg fokus på hele kroppen (dens holdning samt balancepunkter) og tyngdekraften. Med de meget blide release teknikker løsner jeg hud, bindevæv, spændte muskler samt sener og hinder, og derefter kan skelettet flyttes tilbage på sin oprindelige plads, hvorved også indeklemte nerver kan blive frigjort. Behandlingen hjælper altså skelettet med at finde sin oprindelige form, og spinalnerverne får plads til at gøre det de skal for kroppen.


Fra fødslen er kroppen lavet til at reparere og hele sig selv, men ved længere tids forkert belastning mister den/formindskes denne evne. Ved at rette kroppen op igen og afspænde belastede dele, vil kroppen atter blive bedre til at passe på sig selv. ​Jeg behandler ikke kun der, hvor det gør ondt, men løsner også andre steder, der fx kan være årsag til smerterne - fx sidder årsagen til en musearm inde i skulderen.


Lider du fx af spændingshovedpine, kæbe spændinger, nakke/skulder problemer, ondt i ryggen, iskias smerter, diskusprolaps, problemer med bækken, hofte, knæ og fodled, musearm/tennisalbue eller slidgigt kan denne behandlingsform hjælpe dig. Behandlingen varer 40-45 min og foregår let påklædt og uden brug af olier. Du ligger afslappet på en briks med et tæppe over dig. Jeg bruger ofte teknikker fra Stress Release sammen med Spinal Release.​

FØLG MED PÅ

MIN FACEBOOK​

Jeg opdaterer jævnligt min Facebook, så husk at syntes godt om for at blive holdt opdateret med eventuelle ledige tider.

Den Blide Behandling

CVR: 36781211