Organ Release​

​I Organ Release bruger jeg den samme slags blide teknikker som i Stress- og Spinal Release. Det er vigtigt at behandlingen i maveregionen er meget blid, da der sidder mange følelser i dette område, og netop denne form for behandling er den blideste form, du kan tænke dig.

Stress og overbelastninger kan sætte sig i tarmene ligesom fødevareallergier starter i tarmsystemet. Faktisk kan problemer med fordøjelsen nogle gange mærkes i ryggen, så går du rundt med ondt i ryggen, som ikke vil forsvinde, kan det være, at det stammer fra din fordøjelse.

Organ Release kan afhjælpe problemer med fordøjelsen ved at løsne tarmene samt hinder og muskler omkring dem. På samme måde kan der løsnes spændinger i og omkring alle organer, hvorved de får optimeret deres mulighed for at hjælpe med at rense og opbygge kroppen.

Har du fx problemer med tarmene, fordøjelsen, galdesten, spiserørsbrok/'sure opstød’, luftvejene (fx astma eller KOL), leveren, milt/bugspytkirtel, nyrerne (fx stress eller dårlig nattesøvn) eller urinvejene (fx inkontinens) kan det være, at Organ Release er noget for dig. Behandlingen varer 40-45 min og foregår let påklædt og uden brug af olier. Du ligger afslappet på en briks med et tæppe over dig. Jeg bruger ofte teknikker fra Stress- og Spinal Release sammen med Organ Release.

​Links

Hvis du gerne vil vide lidt mere og Release behandlingerne, kan du besøge disse links:

» centerforkropsbevidsthed.dk

» spinalrelease.dk 

FØLG MED PÅ

MIN FACEBOOK​

Jeg opdaterer jævnligt min Facebook, så husk at syntes godt om for at blive holdt opdateret med eventuelle ledige tider.

Den Blide Behandling

CVR: 36781211